WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Gorgeous
Mrs.LMHChingu'sLovey DoveyFairy Tale

0comments_________________________________________________________________________________
Friday, September 16 | 8:59 PM |
Assalamualaikum! hye semua...
aku excited nak citer something ni tapi aku tak tahu mana nak 
start.. aku happy + sedih + takut
last entry aku ada cakap yang aku ngan classmate nak 
konvoi pergi umah kawan kitaorang an, so memang kitaorang pergi lahh
actually kakak dia yang bertunang...

best sangat... kitaorang pergi sepoloh buah motor
tau.. tapi kitaorang pergi asing-asing...
yang girls pergi dulu.. sebab nak shortcut and cepat
sampai kitaorang ambil jalan ikut ladang kelapa sawit..
time tu kitaorang just 3 buah motor bersamaan 6 orang semuanya
meneruskan perjalanan sebab kalau nak tunggu boys memang 
berjanggut lah kitaorang.... 
yang best nya time kat jalan raya aku bawa perlahan
je, entah nape sampai je kat dalam tu aku bawa punyalah laju
padahal jalan tu berlubang-lubang and aku siyes memang tak
biasa dengan motor tu.. selama ni aku bawa scooter^^
tiba-tibaaa...

guunggg! aku masuk longkang!dah la aku bawa motor kawan
aduiii, mati aku! tapi yang lawaknya bila angkat motor and sapu-sapu
yang mana patut apa lagi..
HAHAHAHAKKK!
HAHAHAHAHAHAHAHA!
aduii aku tak tahu apa yang lawaknya tapi siyes lawak!

lepas tu aku terus trauma tak boleh bawak motor,
nasib baik wanie yang tolong bawakan motor tu..
tapi aku kuatkan diri sebab tak nak trauma tu berpanjangan
aku kuatkan diri untuk bawa balik motor..
okey, aku memang gila
Alhamdulillah... selamat jugak sampai rumah...
kesian Ruby, mesti dia trauma and tak nak naik motor ngan aku lagi...
i'm really-really sorry Ruby... ^^


p/s: wah, kenagan jatuh motor dengan besties
hahahahahaha!!!

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Nur Ain Waheeda.This is my Official Blog so It's Real of me.
Please be nice with me, if you don't mind let's exchange links
Copycats are allowed here! sharing is caring, chillex ^^
_______________________________________
◕ Scream Out!! ◕